Guldfisk (7-11 år)
GUF1

Guldfisk

Guldfiskeholdet er for børn i alderen 7-11 år, som kan færdes sikkert i vandet og er klar til ekstra udfordringer med deres svømning. Svømningen vil tage udgangspunkt i de 4 grundfærdigheder og de 4 stilarter. Holdet vil også tage hul på konkurrenceelementet, hvor der skal dystes i forskellige discipliner. Holdet træner to gange, både i Vejle og Børkop. Man vil som svømmer på Guldfisk blive tilbudt at deltage i begynderstævner, som afholdes i Vejle.

Klubbens talentudviklingsansvarlige vil løbende komme rundt på klubbens øvrige hold, for at finde svømmere til Guldfisk. Tilmelding til Guldfisk kræver forudgående aftale med svømmeskoleleder (svommeskole@vejlesvommeklub.dk)

Kathrine er instruktør på holdet om mandagen. Laura er instruktør på holdet om torsdagen.
30.08.2021
Slutdato
25.04.2022
Tid/Sted
Mandag 17:20-18:00 Børkop Svømmehal, Stort Bassin Torsdag 17:20-18:00 Børkop Svømmehal, Stort Bassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 898,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1796,00 kr.
Næste rate forfalder
01.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.