Voksen crawl
VC2
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her

Voksen – Crawl

Er du over 18 år og ønsker at blive bedre til crawlsvømning, så er dette holdet for dig. På holdet vil der være en underviser, som er garvet i crawl, samt formidlingen heraf.

Skal du gennemføre en Ironman, ønsker du at lære en ny stilart, eller noget derimellem, så er holdet for dig. Vi vil arbejde med basis for stilarten, og bygge individuelt videre. Du er måske begynder, så tager vi udgangspunkt i det.

Svømmer du mere end en gang om ugen, lærer du langt hurtigere. Hvis du tilmelder dig vores voksen crawl hold mere end en gang i ugen, så giver vi 50% rabat på dit næste hold. Skriv en mail efter tilmelding, så får du pengene refunderet.

Voksen crawl holdet har sæson for et halvt år ad gangen. Du binder dig derfor ikke til mere end hvad du lige kan overskue i september til december måned. Vi åbner for en ny halv sæson i januar måned. Prisen er naturligvis reduceret i forhold til vores fuld sæson hold.

Er du i tvivl om holdet er det rigtige for dig, så kontakt svømmeskolelederen (svommeskole@vejlesvommeklub.dk)

01.09.2021
Slutdato