Miniplask (3-4 år)
MP6

MiniPlask (3-4 år)

Holdet henvender sig til børn på 3-4 år og en forælder. Det er både til barnet, som tidligere har gået til baby- og/eller tumlinge svømning samt til de børn, som ikke tidligere har gået til svømning.
I vil via de forskellige øvelser og elementer i undervisningen i vandet styrke barnets motoriske og sansemotoriske udvikling samt få en tættere indbyrdes relation som mor-barn/far-barn.
Det er samspillet mellem barnets bevægelser og vandets opdrift, modstand og tryk, der udfordrer motorikken. Barnets syv sanser bliver også stimuleret: Syns-, høre-, lugte-, smags-, berørings-, led og muskel- samt labyrintsansen.

Brug vores "HOLDVÆLGER" eller tag kontakt til svømmeskolelederen (svommeskole@vejlesvommeklub.dk) for hjælp til at vælge det rette hold.
02.09.2021
Slutdato
28.04.2022
Torsdag 17:15-17:45 Børkop Svømmehal, Varmvandsbassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 698,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1396,00 kr.
Næste rate forfalder
01.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.