Klubmodul henter siden
Babysvømning (under 12 md.)
BA1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Babysvømning (under 12 md.)

Stort tillykke med den lille ny!  
Babysvømning er en af de bedste gaver, du/I kan give dit/jeres barn og jer som familie.
I vil via de forskellige øvelser og elementer i undervisningen i vandet styrke barnets motoriske og sansemotoriske udvikling samt få en tættere indbyrdes relation som familie.
Det er samspillet mellem barnets bevægelser og vandets opdrift, modstand og tryk, der udfordrer motorikken. Barnets syv sanser bliver også stimuleret: Syns-, høre-, lugte-, smags-, berørings-, led og muskel- samt labyrintsansen.
 
Men der er flere fordele ved babysvømning ud over den sansemotoriske udvikling og gode kontakt, idet du sørger for at fastholde barnets naturlige glæde ved vand, undgår vandskræk senere i dit barns liv samt det får en naturlig respekt for og forsigtighed i forhold til vand.
Barnet får også en social oplevelse ud af gruppeaktiviteten i vandet, hvor vi synger sammen, leger parvis eller lader de små hilse på og vinke til hinanden.
Den effektive cocktail af fysisk og sanselig påvirkning gør dit barn glad, sulten og helt sikkert træt, hvorfor svømmeturen ofte efterfølgende ender med en god lur til din lille vandhund, hvorved I kan få lidt tid til hinanden som par/kærester.

5 gode råd til at gøre babysvømning til en succes - læs mere her

Læs mere
Startdato
31.08.2021
Slutdato
14.12.2021
Tid/Sted
Tirsdag 08:00-08:30 Mølholmbadet, Varmtvandsbassin
Pris
698,00 kr.