S2

S2 er andet trin i svømmeskolekonceptet. En del af undervisningen vil gå på at blive bedre til grundfærdighederne i vand lært på S1.
På S2 vil svømningen begynde at tage form, således at benspark og armtag indlæres og koordineres i crawl og rygcrawl.

Det vi arbejder med den første periode er at kunne:
  • Trykkes under vandet som en kugle
  • Svømme 1 bane hundesvømning
  • Springe i vandet som en bombe
  • Lave Krokodillevejrtrækning
Se vores mærkemål for hele sæsonen på S2.
Holdet henvender sig til børn i alderen 6-8 år. Undervisningen på S2 bygger videre på det lærte fra S1. For at deltage på holdet skal man enten have gennemført S1, eller have de færdigheder som indlæres der.
S1-holdene i Mølholm foregår i varmt og lavt vand. I Børkop er det i den lave ende i det store bassin. I Kirkebakken er der ét bassin med varierende dybde og samme temperatur som i Børkop.
Er du 8+ år og ikke tidligere har gået til svømning, så kig efter vores S1 late starters hold.

Alternativt brug vores Holdvælger eller tag kontakt til svømmeskolelederen (svommeskole@vejlesvommeklub.dk) for hjælp til at vælge det rette hold.