S4 (8-10 år)

Vejle Svømmeklubs svømmeundervisning følger DGI svømnings svømmeskolekoncept og “Min Svømmebog”. Svømmebogen bliver brugt af flere end 30 svømmeklubber og 20.000 børn på landsplan.
S4 er fjerde og sidste trin i svømmeskolekonceptet. Undervisningen foregår på det dybe. Målet er at svømmerne efter S4 kan svømme alle 4 stilarter, kan lave vendinger og startspring, samt har andre færdigheder i vand som fx dyk, livredning o.a.

Færdighederne tilstræbes indlært via lege og sjove motiverende aktiviteter. Svømmeundervisningen er således i høj grad andet og mere end blot teknik, øvelser og banesvømning.

Det vi arbejder med den første periode er at kunne:
  • Lave 5 kolbøtter i træk
  • Svømme butterfly med arme og ben
  • Sidde på hug og vælte bagover i vandet
  • Sidde på bunden på 2 meter vand
Se vores mærkemål for hele sæsonen på S4.
Holdet henvender sig til børn i alderen 8-10 år. Undervisningen på S4 bygger videre på det lærte fra S3. For at deltage på holdet skal man enten have gennemført S3, eller have de færdigheder som indlæres der.

Alternativt brug vores Holdvælger eller tag kontakt til svømmeskolelederen (svommeskole@vejlesvommeklub.dk) for hjælp til at vælge det rette hold.