UGE 32 Svømmecamp Børkop
SvømmeCamp i Børkop Svømmehal uge 32 2020

SvømmeCamp er for børn mellem 6 og 12 år. Det er ikke et krav at være medlem af Vejle Svømmeklub. Det er et derimod et krav at man er i stand til at klare sig selv. Vi har ikke bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning mv. Vi har derimod masser af bemanding til at sørge for sjove aktiviteter i og uden for vandet.

SvømmeCampen foregår mandag til fredag fra kl. 8.00 til 15.00 I Børkop Svømmehal på Englystskolen, Skolebakken 1, 7080 Børkop

I løbet af dagen vil aktiviteterne i svømmehallen variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere.
Vi er i vandet i ca. 1½- 2 timer pr. dag. Vi holder en god frokostpause og spiser vores medbragte madpakker. Vi afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge inden børnene hentes.

Der følger en goddiebag med til hver deltager som bl.a. indeholder, T-shirt, svømmebriller, badehætte, drikkeflaske m.m.
Men du skal selv have badetøj, håndklæde, sko til udendøres brug som du kan bruge til at løbe i, tøj til vejret (vi er KUN udendøres alle dage)

Tilmeldingen er først til mølle og er bindende og tilmeldingsfrist er mandag den 2. August

Svømmecampen gennemføres ved et minimum deltagerantal på 16.

Hvis Campen mod forventning ikke når det nødvendige deltagerantal, vil allerede tilmeldte få deltagergebyret retur.

Vi glæder os til at se dig.

Masser af hilsner
Kontaktperson Ulla Hansen, mail svommeskole@vejlesvommeklub.dk eller tlf. 22782501 (begrænset åbningstid)
03.08.2020
03.08.2020 kl. 08.00 - 07.08.2020 kl. 15.00