Klubmodul henter siden
Mini Beach Camp PARASPORT uge 31
MiniBeach Camp Parasport (mandag-onsdag) uge 31Mini BeachCamp for Parasport er for dig der er 6-12 år og har psykiske eller mentale udfordringer. Sammen med en forældre skal du have en fed sommercamp fra mandag til onsdag på stranden. Med BeachCamp får du masser af aktiviteter på stranden, ligefra SUP Boards, skattejagt, livredning, svømning i åbenvand og masser af andre fede aktiviteter. Sikkerheden er i orden, derfor skal har vi både vores parasport leder med, som har stor erfaring som social pædagog. Derudover vores to instruktører på stranden, som er uddannet kystlivreddere og har masser af års erfaring på området. Vi har aktiviteter i området ved Tirsbæk

Instruktører: Laila Pedersen, Andreas Hansen og Simon Sanddal 
Udstyr: Husk egne svømmebriller, badebukser, håndklæde og eventuel tøj der passer til vejret. Ved eventuel dårligt vejr har vi også våddragter du kan låne. Derudover god ide at have drikkedunk med til når du bliver tørstig. 
Krav: Der skal deltage én forældre sammen med barnet. Du skal støtte op, hjælpe til i det omfang der passer ind.
Hvor: Tirsbæk Strand. Nede ved stranden ser du et flag hvor der står &ampquotBEACHSWIM&ampquot, her opholder vi os.
Hvornår: Mandag, tirsdag og onsdag i uge 30 kl. 13.30-15.30

Pris: 100,- for alle tre dage! Ved tilmelding, venligst skriv diagnose eller hvad vi skal være OBS på ved barnet. Skriv det venligst i kommentarfeltet. 

Tilmeldte
2 /10
Tilmeldingsfrist
19.07.2020
Tidspunkt
27.07.2020 kl. 13.30 - 29.07.2020 kl. 15.30
Sted
Tirsbæk Strand
Pris
100,00 kr.