Ocean Rescue Camp uge 31

Se meget mere og tilmeld direkte via DGIs hjemmeside. https://www.dgi.dk/svoemning/arrangementer/202110756002

Ocean Rescue Camp All Day på Tirsbæk Strand i samarbejde med Vejle Svømmeklub – Basic og Advanced

Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-16 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder som kystlivredderen skal beherske.

Når Campen er afsluttet har deltageren arbejdet med livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race, og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestarter, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen!

Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører fra Vejle Svømmeklub og professionelle, uddannede kystlivreddere, for at give deltageren en sikker og autentisk oplevelse.

Har du deltaget tidligere på basic eller advanced, giver vi dig stadig nye udfordringer.

Med sig hjem får deltageren:
Masser af lærerige og sjove oplevelser ved søen
Socialt samvær og masser af ACTION!
Ocean Rescue Camp bevis
Action- cards, pocket mask eller badehætte

Deltageren skal selv medbringe:

Håndklæder
Skiftetøj og T-shirt
Bade- og fritidssko
Madpakke og drikke
Evt. egne svømmerfødder, maske, snorkel.
Våddragt, svømmefødder, maske og snorkel kan lånes

Campen afholdes mandag til torsdag kl. 9.00 - 15.00 samt fredag kl. 9.00 - 13.00

19.07.2021
02.08.2021 kl. 09.00 - 06.08.2021 kl. 13.00