Strand & Svømmecamp - Familiecamp (6-12 år)
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

Strand & SvømmeCamp for børnefamilien

Strand og SvømmeCampen på stranden ved Børnenes Vel i Høll er for børnefamilien med børn i 6-12 år (0-6 kl.). Strand og SvømmeCampen findes sted mandag den 19. juli kl. 13.00 til onsdag den 21. juli kl. 16.00 2021 på Børnenes Vel, Folmersvej 13, Hvidbjerg, Høll, 7080 Børkop. Strand og SvømmeCampen vil være incl. 2 overnatninger på Børnenes Vel i store soverum. Det er valgfrit med overnatning.

Strand og SvømmeCampen vil være bemandet af dygtige instruktører, der alle har en særlig interesse i at arbejde med børn fra 6-12 år samt årligt gennemgår et førstehjælpskursus og har taget en udendørs livredderprøve.

Temaerne for campen er:

Sjove, nye og udfordrende aktiviteter, familiehygge samt samvær – både som familie/andre familier med børn i samme aldersgruppe. Vi skal udforske skov, strand og vand i hele området omkring Børnenes Vel i Høll.

Pris for camp:
2.750 for voksne inkl. mad, evt. overnatning og aktiviteter
2.225 for børn inkl. mad, evt. overnatning og aktiviteter

Lege og Strand Capen vil bl.a. indeholde følgende aktiviteter indenfor:

• Svømning
  • Dykke med snorkel - også efter skaller og sten.
  • Lege med Racebords og SUPboards
  • Opdelte aktiviteter for børn og forældre
  • De 5 baderåd og kystsikkerhed
  • Livredning og førstehjælp
  • Forskellige aktiviteter på stranden – bl.a. elementer fra konkonkurrencelivredning.
  • Bygge det flotteste sandslot
  • Lejrbål med snobrød og skumfiduser
  • Bålmad
  • Bygge huler i skoven

I prisen medfølger:

• Mulighed for overnatning på Børnenes Vel, Folmersvej 13, Hvidbjerg, Høll, 7080 Børkop.
  • Bespisning (første måltid er aftensmad mandag den 19. juli og sidste måltid er frokost onsdag den 19. juli.
  • Snobrød og skumfiduser
  • T-shirt med vores fede logo - husk at skriv størrelse
  • Drikkedunk
  • Badehætte
  • Mulighed for at låne våddragt, dykkermaske, snorkel og svømmefødder af Vejle Svømmeklub. Du kan også medbringe dit eget udstyr, hvis du har.

For at kunne deltage, skal hvert barn have selskab af en forælder.
Hvis man som familie har 3 børn fra 6-12 år, kan man godt deltage som en hel familie med 3 børn og 2 forældre. Hvis et af børnene falder lidt udenfor aldersgruppen eller du er i tvivl om noget, bedes du kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer forud for tilmeldingen

Medbring:

• Overnatningsgrej (lagen samt pude, dyne/sovepose) + evt. luftmadras eller andet liggeunderlag.
  • Udendørs tøj afhængigt af vejret (badetøj, shorts, T-shirt, træningstøj, kondisko, regntøj, gummistøvler og mange håndklæder)
  • Solcreme, kasket
  • Drikkedunk

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 1. juli 2021.
For at deltage i alle aktiviteterne skal du kunne være tryg ved at bade i havet og kunne svømme 200 m i svømmehallen uden hjælpemidler. Hvis du ikke kan svømme 200 meter i svømmehallen uden hjælpemidler, - tager vi hensyn hertil og tilpasser aktiviteterne til dig.

Måske du har deltaget på BeachSwim i foråret eller være med på Mini Beach camp eller Ocean rescue Camp tidligere. Kontakt os hvis du er i tvivl på lir@vejlesvommeklub.dk

Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse Leg og StrandCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

Vi glæder os til at se jer.

Masser af Svømmehilsner

Kontaktperson: