Race & Adventure CAMP med overnatning (12-17 år)
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

Race & Adventure Camp
Race & AdventureCamp er en overnatningscamp på stranden ved Høll for 12-17 år.

Teamet er strand og vand-idræt. Der vil være udfordring, træning, sjov og teambuilding.

Vi skal udforske på land og i vand  i hele området omkring overnatningsstedet ved Høll fra Randsfjord til Mørkholt.

Det er blandt andet aktiviteter indenfor:

• Svømnig, snorkeldykke
  • Bålmad og svedehytte
  • Konkurrencelivredning
  • Raceboards, SUP
  • Livredning, førstehjælp
  • Maritimt safari
I prisen medfølger:
  • Deltagelse i camp fra kl. 12.00 d. 21. Juli til kl. 10.00 d. 23. Juli.
  • Overnatning ved Folmersvej 13, 7080 Børkop, Børnenes Vel.
  • Bespisning (første måltid er aftensmad d.21. Juli og sidste måltid er morgenmad d. 23. Juli)
  • Badehætte, svømmebriller og badehætte
  • T-shirt med vores fede logo!

For at deltage skal du kunne svømme mindst 500m i bassin uden hjælpemidler og være tryg ved at bade i havet. Det kan også være at du har deltaget på beach swim i foråret eller være med på Mini Beach camp eller Ocean rescue Camp tidligere.  Kontakt os hvis du er i tvivl på mhj@vejlesvommeklub.dk.

Medbring:

• Overnatningsgrej (vi sover inde i køjesænge)
  • Udendørs tøj til vejret (regntøj, strandtøj, træningstøj, løbesko, badetøj, mange håndklæder)
  • Du kan låne en våddragt, svømmefødder og dykkermaske + snorkel af os men er velkommen til at medbringe dit eget udstyr også.
Vi har base i bygningen ved Børnenes Vel.
Instruktørerne og klubben har styr på sikkerheden. De har gennemgået træning og en udendørs livredderprøve, og glæder sig til nogle spændende dage med jer.

01.06.2021
21.07.2021 kl. 12.00 - 23.07.2021 kl. 10.00
Folmersvej 13, 7080, Børkop
T-shirts størrelse*:
allergener eller andet vi skal være OBS på: