SvømmeCamp, børn med særlige behov - Mølholm Svømm

SvømmeCamp for børn med særlige behov
uge 31 i Mølholm Badet

SvømmeCampen er for børn med særlige behov mellem 6 og 13 år, der er vilde med vand og fysisk aktivitet.

Ved behov har mor/far mulighed for at være med på SvømmeCampen samt komme med i vandet.

Forud for tilmeldingen af dit barn, bedes du kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer og fortælle lidt om dit barn og dets særlige behov, så vi bedst muligt kan tage imod dit barn og tilgodese dets behov.

Prøv også at kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer, hvis dit barn er ældre end 12 år, - måske kan vi alligevel finde ud af noget!

SvømmeCampen finder sted mandag til fredag i uge 31, dvs. fra 2. -6. aug. 2021. Alle dage fra kl. 10.00 til 15.00 i Mølholmbadet, Badevænget 12, 7100 Vejle.

Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m.

SvømmeCampen vil være bemandet af dygtige instruktører, der alle har en særlig interesse i at arbejde med børn med særlige behov.

Undervisningen vil blive tilpasset de tilmeldte børn og organiseret ud fra følgende principper: Struktur tydelighed ro/ritualer læring gennem leg fællesskab samt løbende tilpasning og evaluering.

Vi har desuden stort fokus på sikkerhed, da alle instruktører hver år skal gennemføre et førstehjælpskursus og tage bassinlivredderprøven.

Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere, hvor vi vil være i vandet i min. 1,5 - 2 timer pr. dag.

Du skal medbringe følgende hver dag på SvømmeCampen: Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.

Vi holder en god frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes.

Som en del af deltagerprisen på 1800 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddibag, som indeholder: T-shirt, svømmebriller, badehætte, drikkedunk m.m.

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 1. juli 2021.

SvømmeCampen gennemføres ved et deltagerantal på min. 8 børn og et max. på 12 børn. Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

Vi glæder os til at se dig.

Masser af Svømmehilsner

Kontaktperson: