Mini BeachCamp - børn med særlige behov Høll 6-12
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
Mini BeachCamp - Børn med særlige behov (mandag-onsdag) uge 26

Mini BeachCamp for børn med særlige behov er for børn med særlige behov mellem 6 og 12 år, der er vilde med vand og fysisk aktivitet.
Ved behov har mor/far mulighed for at være med på campen samt komme med i vandet.
Forud for tilmeldingen af dit barn, bedes du kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer og fortælle lidt om dit barn og dets særlige behov, så vi bedst muligt kan tage imod dit barn og tilgodese dets behov.
Prøv også at kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer, hvis dit barn er ældre end 12 år, - måske kan vi alligevel finde ud af noget!
SvømmeCampen finder sted mandag til onsdag i uge 26, dvs. fra 28. - 30. juni 2021. Alle dage fra kl. 9.00 - 12.00 i Høll, hvor vi mødes nede ved vandet. Venligst parker ved Båskærvej, 7080, Børkop, og gå ned langs stien.

Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m. Mini BeachCamp vil være bemandet af dygtige instruktører, der alle har en særlig interesse i at arbejde med børn med særlige behov.

Undervisningen vil blive tilpasset de tilmeldte børn og organiseret ud fra følgende principper: Struktur tydelighed ro/ritualer læring gennem leg fællesskab samt løbende tilpasning og evaluering.

Vi har desuden stort fokus på sikkerhed, da alle instruktører hver år skal gennemføre et førstehjælpskursus og tage bassinlivredderprøven.
Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere.

Du skal medbringe følgende hver dag på Mini Beachcampen: Badetøj, 2 håndklæder, stor madpakke, snacks og drikkedunk. Skriv gerne navn i alle ting.

Vi holder en god spisepause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes.

Som en del af deltagerprisen på 850 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en T-shirt

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 01. Juni 2021.

Mini BeachCamp gennemføres ved et deltagerantal på min. 5 børn og et max. på 8 børn. Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse campen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

01.06.2021
28.06.2021 kl. 09.00 - 30.06.2021 kl. 12.00