Leg & Strandcamp - Familiecamp (3-6 år)
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

Leg & Strand Camp for børnefamilien

Leg og Strand Campen på stranden ved Børnenes Vel i Høll er for børnefamilien med børn i 3-6 år (i børnehave). Leg og Strand Campen finder lørdag den 17. juli kl. 13.00 – mandag den 19. juli kl. 10.00. 2021 på Børnenes Vel, Folmersvej 13, Hvidbjerg, Høll, 7080 Børkop. Der vil være mulighed for overnatning på Børnenes Vel i store soverum.

Leg og Strand Campen vil være bemandet af dygtige instruktører, der alle har en særlig interesse i at arbejde med børn fra 3-6 år samt årligt gennemgår et førstehjælpskursus og har taget en udendørs livredderprøve.

Temaerne for campen er:

Sjove og udfordrende aktiviteter, familiehygge samt samvær – både som familie/andre familier med børn i samme aldersgruppe. Vi skal udforske skov, strand og vand i hele området omkring Børnenes Vel i Høll.

Voksne: 2.750,- inkl. mad, evt. overnatning og aktiviteter
Børn: 2.225,- inkl. mad, evt. overnatning og aktiviteter

Lege og Strand Capen vil bl.a. indeholde følgende aktiviteter indenfor:

• Skovtur
  • Bygge huler i skoven
  • Lege i strandkanten
  • Bygge strandslotte
  • Lejrbåd med snobrød og skumfiduser
  • Bade
  • Dykke efter skaller/sten
  • Fange krabber
  • Undervisning i de 5 baderåd samt kystsikkerhed

I prisen medfølger:

• Overnatning på Børnenes Vel, Folmersvej 13, Hvidbjerg, Høll, 7080 Børkop, hvis det ønskes
  • Bespisning (første måltid er frokost lørdag den 17. juli og sidste måltid er frokost søndag den 18. juli.
  • Snobrød og skumfiduser
  • T-shirt med vores fede logo!
  • Drikkedunk

For at kunne deltage, skal hvert barn have selskab af en forælder.
Hvis man som familie har 3 børn fra 3-6 år, kan man godt deltage som en hel familie med 3 børn og 2 forældre.

Hvis et af børnene falder lidt udenfor aldersgruppen eller du er i tvivl om noget, bedes du kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer forud for tilmeldingen

Medbring:

• Overnatningsgrej, hvis overnatning ønskes (lagen samt pude, dyne/sovepose), da vi sover indenfor i køjesenge.
  • Udendørs tøj afhængigt af vejret (badetøj, shorts, T-shirt, træningstøj, kondisko, regntøj, gummistøvler og mange håndklæder)
  • Solcreme, kasket
  • Drikkedunk

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 1. juli 2021.

Leg og Strand Campen gennemføres ved et deltagerantal på min. 12 børn og 12 voksne og et max. på 18 børn og 18 voksne. Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse Leg og Strand Campen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

Vi glæder os til at se jer

Masser af Svømmehilsner

Kontaktperson: