Generalforsamling Vejle Svømmeklub
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

Kære medlemmer af Vejle svømmeklub
Tirsdag d. 23. April 2021

Kære Medlemmer af Vejle svømmeklub

På grund af forlængelsen af forsamlingsforbuddet udskydes generalforsamlingen igen. Nu til afholdelse onsdag d. 2. juni. 2021 kl. 19.00

Det betyder nye frister

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen skriftligt i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Dvs. 19. maj.

Endelig dagsorden med angivelse af indkomne forslag udsendes til medlemmerne og fremlægges på klubbens hjemmeside senest 8 dage før afholdelse af generalforsamlingen Dvs. 25. maj.

Af hensyn til forsamlingsbegrænsningen vil der være tilmelding til generalforsamlingen. Hvis antallet af tilmeldte overstiger det antal vi må være indendørs vil vi afsøge muligheden for at afholde generalforsamlingen udendørs.

Vejle Svømmeklubs bestyrelse.

Marianne Madsen

Formand, Vejle svømmeklub.

01.06.2021