SvømmeCamp - Mølholm Svømmehal uge 31

SvømmeCamp i Mølhom Svømmehal i uge 31.

SvømmeCampen er et tilbud til børn mellem 6 og 13 år, som er vilde med vand og fysisk aktivitet.

SvømmeCampen finder sted mandag til fredag i uge 31, dvs. fra 2. -6. aug. 2021. Alle dage fra kl. 10.00 til 15.00 i Mølholmbadet, Badevænget 12, 7100 Vejle

Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m.

SvømmeCampen vil være bemandet af vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører, der alle årligt skal gennemføre et førstehjælpskursus og tager bassinlivredderprøven.

Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere, hvor vi vil være i vandet i min. 1,5 - 2 timer pr. dag.

Du skal medbringe følgende hver dag på SvømmeCampen: Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.

Vi holder en god frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes.

Som en del af deltagerprisen på 1100 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddibag, som indeholder: T-shirt, svømmebriller, badehætte, drikkedunk m.m.

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 1. juli 2021.

SvømmeCampen gennemføres ved et deltagerantal på min. 16 børn.
Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

Vi glæder os til at se dig.

Masser af Svømmehilsner

Kontaktperson: