SvømmeCamp - DGIhuset Svømmehal uge 26

SvømmeCamp i DGI Huset, Vejle i uge 26.

SvømmeCampen er et tilbud til børn mellem 6 og 13 år, som er vilde med vand og fysisk aktivitet.
SvømmeCampen finder sted mandag til fredag i uge 26, dvs. fra 28. juni - 2. juli 2021. Alle dage fra kl. 10.00 til 15.00 i DGIhusets svømmehal, Willy Sørensensplads 5.

Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m. Derudover foregår alt svømning på dybt vand, så dit barn skal kunne svømme på minimum S3 niveau. SvømmeCampen vil være bemandet af vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører, der alle årligt skal gennemføre et førstehjælpskursus og tager bassinlivredderprøven.

Hvornår: Uge 26 - mandag d. 28. Juni til fredag d. 02. Juli, kl. 10.00-15.00.
Hvor: DGIhuset, Vejle, Willy Sørensensplads 5. Vi mødes 1. dag ved DGIhusets indgang.
Pris: 1.100 for ugen, med mulighed for tilkøb af frokost fra DGIhusets cafe. 60,- pr. måltid.

Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere, hvor vi vil være i vandet i min. 1,5 - 2 timer pr. dag. Derudover vil vi udnytte DGIhusets lækre faciliteter, og anvende springbassinet, hvor vi blandt andet skal hoppe fra 5 meter vippe og lære en masse tricks.

Du skal medbringe følgende hver dag på SvømmeCampen: Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.

Vi holder en god frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes. Der vil være mulighed for at tilkøbe DGI husets frokost, som er super ernæringsrigtig mad til børn og unge der dyrker masser af aktiviteter i løbet af ugen. Du får en sandwich eller pastasalat + frugt og juice, friskt og lækkert til dagen.

Som en del af deltagerprisen på 1100 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddibag, som indeholder: T-shirt, svømmebriller, badehætte, drikkedunk m.m.Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 1. juni 2021.
SvømmeCampen gennemføres ved et deltagerantal på min. 16 børn. Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

Vi glæder os til at se dig.
Masser af Svømmehilsner
Vejle Svømmeklub og DGIhuset