Miniplask (3-4 år) | MP3
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her

MiniPlask (3-4 år)

Holdet henvender sig til børn på 3-4 år og en forælder. Det er både til barnet, som tidligere har gået til baby- og/eller tumlinge svømning samt til de børn, som ikke tidligere har gået til svømning.
I vil via de forskellige øvelser og elementer i undervisningen i vandet styrke barnets motoriske og sansemotoriske udvikling samt få en tættere indbyrdes relation som mor-barn/far-barn.
Det er samspillet mellem barnets bevægelser og vandets opdrift, modstand og tryk, der udfordrer motorikken. Barnets syv sanser bliver også stimuleret: Syns-, høre-, lugte-, smags-, berørings-, led og muskel- samt labyrintsansen.

Brug vores "HOLDVÆLGER" eller tag kontakt til svømmeskolelederen (svommeskole@vejlesvommeklub.dk) for hjælp til at vælge det rette hold.
02.09.2020
Slutdato