Guldfisk (7-11 år) | DGI1
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her

Guldfisk

Guldfiskeholdet er for børn i alderen 7-11 år, som kan færdes sikkert i vandet og er klar til ekstra udfordringer med deres svømning. Svømningen vil tage udgangspunkt i de 4 grundfærdigheder og de 4 stilarter. Holdet vil også tage hul på konkurrenceelementet, hvor der skal dystes i forskellige discipliner. Holdet træner to gange, både i Vejle og Børkop. Man vil som svømmer på Guldfisk blive tilbudt at deltage i begynderstævner, som afholdes i Vejle.

Klubbens talentudviklingsansvarlige vil løbende komme rundt på klubbens øvrige hold, for at finde svømmere til Guldfisk. Tilmelding til Guldfisk kræver forudgående aftale med svømmeskoleleder (svommeskole@vejlesvommeklub.dk)

15.09.2020
Slutdato
24.06.2021