Info vedr. afhentning
Vejle Svømmeklub har har et samarbejde med Sportmaster og Nike.

Se klubkataloget HER

Her kommer lidt info ang. salg af tøj fra Webshoppen.
Alt tøj kan prøves i Sportmaster, Bryggen Vejle således I er sikre på at få den rigtige str.
Tøjet SKAL bestilles her på siden, det kan ikke bestilles og betales i Sportmaster.
Ved bestilling skal I angive størrelse og farvekoden på den farve I ønsker tøjet leveret i, hvis det er muligt at vælge farve, klubkataloget HER
Betalingen trækkes når tøjet er klar til afhentning.
Vi håndterer bestillingerne således, at der er bestillings frist søndag i hver uge. Derefter levering efter 10 dage såfremt tøjet er på lager. Team club 19 tøjet vil der være lidt længere leveringstid på.
Når tøjet er klar til afhentning hos Sportmaster Bryggen Vejle, vil I modtage en mail.

klubtoj@vejlesvommeklub.dk
Prolimet våddragt
Beskrivelse
Prolimit''s Grommet er en fantastisk våddragt. vi har kun våddragt til junior! Dragten byder på ultimativ komfort og performance. Med den specielle Airflex 350+ neopren er dragten fleksibel og mobil, så du har fuld bevægelsesfrihed! På brystet og ryggen er der vindbeskyttende "skin", så du ikke kommer til at fryse.

For at gøre det endnu lettere har Prolimit lavet Easy Entry i benene, så dragten er let at komme i/ud af. Grommet har en holdbar YKK-lynlås som med den holdbare/strækbare neopren gør dragten helt speciel.

Prolimit Grommet er blindstiched og limed i syningerne, så den holder tæt! Det er kvalitet!

Størrelser: (Skriv ønsket størrelse i bestillingen)
JUNIOR XS
JUNIOR SMALL
JUNIOR MEDIUM
JUNION LARGE
JUNIOR X LARGE
JUNIOR XX LARGE
JUNIOR XXX LARGE

Indtast navn
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant
Badehætte Vejle Svømmeklub
Beskrivelse
Badehætte der passer til alle størrelses hoveder.
Bestil og afhent ved nærmere aftale klubtoj@vejlesvommeklub.dk.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant